Ga naar de inhoud Wie is de Mol? speelt zich dit seizoen af Colombia! - Colombia.nl
Start » Wie is de Mol in Colombia!

Wie is de Mol in Colombia!

Wie is de Mol in Colombia

Misschien wel één van de populairste programma’s op de Nederlandse televisie van dit moment is “Wie is de Mol?” en het speelt zich dit seizoen af in het prachtige Colombia. Tien kandidaten zullen vanaf zaterdag 5 januari 2019 tegen elkaar strijden in het grote avontuur om de mol te vangen.

De kandidaten

De kandidaten die dit jaar tegen elkaar spelen zijn weer zorgvuldig uitgekozen door AVROTROS en de NPO 1. Presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mulligen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber en visagiste Nikkie de Jager vertrekken samen met presentator Rik van de Westelaken naar Colombia voor het 10 wekende durende spannende avontuur. Lees hier meer over alle kandidaten.

Samenwerken, lef tonen, volhardend zijn en niet weten wie ze kunnen vertrouwen met maar één doel het achterhalen van de Mol zijn identiteit.

Wij weten zeker dat Colombia er een extra magisch sfeertje aan de serie toevoegd en zullen de afleveringen op de voet volgen.

Hints

Er zijn al enkele stille hints gegeven zoals “3.15.13.21.14.1.DERTIEN” wat een verwijzing is naar de beruchte wijk Comuna 13 in Medellín. Wat zal de volgende bestemming zijn?

Wist je dat een mol in het Spaans “rata topo” heet?

Programmadetails:

Wie is de Mol?
Te zien op Zender: NPO 1
Het seizoen start op: 5 januari 2019
Presentator: Rik van de Westelaken
Duur van het programma: 10 weken

Het programma Wie is de Mol gemist? Je kan het programma gemakkelijk terugkijken via NPO Start.

Heb je al een vermoeden wie de Mol is?

Heb je al een vermoeden wie de Mol dit seizoen is? Wij zijn benieuwd naar jullie voorgevoel, feiten en vermoedens en discussiëren graag mee. Hieronder kan je gemakkelijk een reactie achterlaten en met andere fans het erover hebben.

Geef een reactie


Hulp nodig met je reis?