Ga naar de inhoud Goedkoopste vliegticket Bogotá boeken? Vanaf €466 - Colombia.nl
Start » Bogotá » Een vliegticket Bogotá boeken

Een vliegticket Bogotá boeken

Vliegtickets Bogotá El Dorado airport

Ben je op zoek naar een goedkoop vliegticket Bogotá? Dan kunnen wij je wellicht helpen. Wij hebben door de jaren heen veel kennis opgedaan van het heen en weer vliegen tussen Nederland en Colombia en weten daarom meestal wel de beste ticketprijzen voor je te vinden. Vanaf Schiphol Amsterdam vliegt er geregeld een vlucht van KLM, AirFrance, Air Canada, Delta Air Lines, United Airlines, Lufthansa, Iberia, FinAir of British Airways naar El Dorado International Airport (IATA: BOG) in Bogotá, helaas bijna altijd met een tussenstop.

Een gemiddelde vliegreis duurt daarom ongeveer 15 uur (inclusief tussenstop). Vliegtickets Bogotá verschillen veel in prijs per seizoen, in het laagseizoen is het mogelijk om tickets te boeken voor €500-€600 en in het hoogseizoen tussen de €900-€1200. Nieuwsgierig geworden naar de beste vliegtickets voor Bogotá? Vergelijk de vluchten dan gemakkelijk hieronder.

> Vergelijk vliegtickets Bogotá

El Dorado International Airport Bogotá

Het vliegveld El Dorado International Airport ligt aan de rand Bogotá maar is goed te bereiken met het openbaar vervoer (ongeveer 45 minuten vanuit het centrum). De luchthaven is één van de hoogst gelegen in de wereld omdat de hoofdstad op 2.548m meter hoogte ligt. Dankzij de gigantische uitlopers van het Andesgebergte is aanvliegen op het vliegveld El Dorado een behoorlijke spektakel. Het exacte adres is Calle 26 #103-9, Fontibon, Bogotá, Colombia maar de meeste taxi chauffeurs zullen zonder moeite naar het vliegveld kunnen rijden. Meer informatie over het vliegveld kan je vinden op eldorado.aero de officiële website.

Vervoer van/naar het international vliegveld

Heb je nog geen transport vanaf het Internationale Vliegveld van Bogotá? Dan kun je deze zeer voordelig via ons boeken bij GetYourGuide.

Binnenlandse vluchten vanaf El Dorado Bogotá

De luchthaven behandelt naast internationale ook een hoop binnenlandse vluchten. Zo is het mogelijk om naar één van de 52 vliegvelden van Colombia te vliegen vanaf Bogotá airport. Vliegtickets zijn vaak goedkoper en sneller dan een busreis dus er wordt een hoop gevlogen in het land, niet alleen door toeristen. Houdt hier rekening mee wanneer je een rondreis wilt gaan maken, het kan namelijk zo zijn dat binnenlandse vluchten vol zitten. Vooraf een vliegticket boeken is daarom aan te raden. Enkele vliegvelden waar dagelijks vluchten naartoe gaan vanaf El Dorado Airport Bogotá zijn Medellín (MDE), Cali (CLO), Cartagena (CTG), Pereira (PEI), Barranquilla (BAQ) en Armenia (AXM). Meer informatie over vliegtickets voor Colombia vind je hier.

> Boek een vliegticket Bogotá

Hulp nodig met je reis?