Ga naar de inhoud De beste reisgids over Colombia - Colombia.nl
Start » Alleen de beste reisgidsen over Colombia

Alleen de beste reisgidsen over Colombia

Ga je op reis naar Colombia dan mag een goede reisgids natuurlijk niet ontbreken. Colombia.nl geeft een hoop informatie online maar helaas heb je niet altijd internet (soms ook wel lekker rustig natuurlijk). Op deze momenten is een paperback reisgids natuurlijk perfect. Reisgidsen over Colombia zijn er genoeg maar welke passen bij jouw rondreis door het land? Voor backpacken door het land is een Lonely Planet waarschijnlijk handiger dan een Footprint Handbook of Rough Guide reisgids, toch? Of wat dacht je van een prachtige National Geographic Traveller gids vol met unieke foto’s. Ontdek ze allemaal hieronder!

De meeste gidsen bieden veel insights en interessante plekjes om te bezoeken. Wij hebben geprobeerd om de beste Colombia reisgids uit te lichten en zijn sterke en zwakke punten weer te geven. Hierdoor weet je precies welke papieren tourguide jij nodig hebt voor jouw reizen door Colombia.

Reisgidsen over steden en gebieden in Colombia

Reisgids Colombia

Naast gidsen over het hele land zijn er ook specifieke reisgidsen over de grootste steden zoals Bogota, Medellin, Cartagena of speciaal voor het reizen door de ongerepte Amazone jungle of het Andes gebergte. Deze reisgidsen belichten allemaal een unieke kant en gaan tot detail in op de stad of het gebied. In de Colombia reisgidsen is vaak minder gedetailleerde reisinformatie te vinden over één specifieke plek. Een combinatie van twee gidsen is daarom nog niet eens z’n gek idee. Vooral omdat de stedengidsen vaak een stuk kleiner en dunner zijn dan de totale landgids, handig om mee te nemen dus!

Waarom heb jij een reisgids nodig?

Hieronder laten we zien wat jij allemaal kunt vinden in de reisgidsen die wij aanbieden.

Steden & gebieden
Kaarten van steden en gebieden
Highlights per stad
Mooiste gebieden uitgelicht
Achtergrondinformatie
Architectuur en natuur
Culturele activiteiten
Eerlijke Beoordelingen
Ongezouten meningen
Reviews van restaurants
Reviews van hostels & hotels
Reviews van B&B en lodges
Reviews van activiteiten
Reviews van excursies
Routes en more
Complete routes
Budget transport routes
Luxe transport routes
Backpack routes
Vliegtuig, bus en minibus trajecten
Actuele prijzen

Hulp nodig met je reis?