Ga naar de inhoud Colombia rondreizen via ANWB reizen (voorheen FOX) - Colombia.nl
Start » Colombia reizen » ANWB reizen Colombia (voorheen FOX reizen)

ANWB reizen Colombia (voorheen FOX reizen)

Fox Reizen Colombia

Met de kennis die ANWB (voorheen FOX reizen) over Colombia meebrengt staan hun vakanties garant voor een geweldig avontuur door het Zuid Amerikaanse land. ANWB reizen Colombia biedt drie type reizen aan die bijna elke reiziger wel iets te bieden hebben. ANWB reizen is al jarenlang een specialist is in het organiseren van rondreizen over de hele wereld. De goede service, ondersteuning voor, tijdens en na de reis maken ANWB tot een unieke reisorganisatie die weet waar ze het over hebben. Het speciale segment ANWB verre reizen, waar Colombia onder valt, heeft zelfs zijn eigen reisexperts die je alles kunnen vertellen over het prachtigste land van Zuid Amerika.

> Bekijk Colombia Fox Reizen

Vakanties van ANWB Reizen naar Colombia

ANWB reizen biedt samen met enkele Colombia specialisten de volgende rondreizen door het land aan. Elke reis heeft zijn eigen verhaal maar is ook erg divers waardoor je altijd genoeg verschillende facetten van het land meekrijgt. Naar wat voor een vakantie ben jij op zoek?

Groepsrondreis vanaf €2599

De 19 daagse groepsrondreis van AWNB reizen neemt je mee langs de leukste highlights van het land. Al startende in de hoofdstad Bogotá reis je kriskras door het hart van Colombia om vervolgens te eindigen aan de Caribische stranden en kolonialen gebouwen van de havenstad Cartagena.

Bekijk het dagprogramma
Boek de groepsrondreis

Single rondreis vanaf €2449,-

Met een single rondreis van AWNB verre reizen reis je natuurlijk niet alleen! Samen met andere alleenstaande reizigers zul je het prachtige Colombia gaan ontdekken. De reisgroep bestaat uit minimaal 10 en maximaal 25 personen. Dit verzekerd de reis van een fantastische vakantie vol vertier. Je bezoekt de leukste highlights van het land om vervolgens te relaxen aan het strand. Veel cultuur, natuur en een beetje strand tijdens deze 19 daagse single rondreis.

Bekijk het dagprogramma
Boek de single rondreis

Privé rondreis vanaf €2959,-

De Colombia reisexperts van AWNB reizen leiden je tijdens de privé rondreis op een avontuurlijke manier door het land. Je komt al snel in aanraking met de lokale bevolking en de gids laat de mooiste plekjes van het land zien. Dankzij de locale gids zijn unieke kennis van het land zal je Colombia ontdekken op een manier als geen ander. De privé rondreis duurt standaard 16 dagen. Het is natuurijk altijd mogelijk om de vakantie te verlengen.

Bekijk het dagprogramma
Boek de privé rondreis

Toch op zoek naar iets anders?

Geen leuke reis kunnen vinden tussen de AWNB verre reizen? Bekijk dan ook eens de andere reisorganisaties die afreizen naar Colombia. We kunnen je ook aanraden om de backpack te pakken en het land op de bonnefooi te gaan ontdekken!


Hulp nodig met je reis?